A Palm Stearin egy növényi eredetű viasz (pontosabban: pálmazsírból származó sztearin), amelyet elsősorban gyertyakészítésre használnak.
Főbb jellemzői:
Származás:...
Szabadon álló gyertyák gyártásához különféle formájú gyertyák nyerhetők belőle.Prémium minőségű repceviaszParaméterek:Olvadáspont: 54-58 ˚ CIllatanyag-adalékanyag tartalom: 10% max
Szabadon álló gyertyák gyártásához különféle formájú gyertyák nyerhetők belőle.Prémium minőségű repceviaszParaméterek:Olvadáspont: 54-58 ˚ CIllatanyag-adalékanyag tartalom: 10% max
Szabadon álló gyertyák gyártásához különféle formájú gyertyák nyerhetők belőle.Prémium minőségű repceviaszParaméterek:Olvadáspont: 54-58 ˚ CIllatanyag-adalékanyag tartalom: 10% max
Szabadon álló gyertyák gyártásához különféle formájú gyertyák nyerhetők belőle.Prémium minőségű repceviaszParaméterek:Olvadáspont: 54-58 ˚ CIllatanyag-adalékanyag tartalom: 10% max
R9562-1
Ez az oldal sütiket használ. Ezen weboldalt követésével elfogadja azok használatát. Tudjon meg többet *itt (*illessze be a süti tájékoztatóra mutató linket).